Webteksten

Webtekst is andere tekst als offline copy. Websitebezoekers lezen vluchtig en scannen de informatie. Je hebt dus maar kort de tijd om de bezoeker te informeren en te overtuigen.
En webteksten moeten zowel voor je websitebezoeker als voor Google aantrekkelijk zijn.

Heldere webteksten

Zijn jouw webteksten langdradig? Staat de tekst vol met jargon? Of heeft je site last van zwaarlijvigheid? Laat dan je webteksten herschrijven. Duidelijk, to the point en overtuigend. Je bezoeker moet wat gaan doen op je website, remember.

Webteksten nodig? Ik:

– schrijf
– optimaliseer
– blog

Ik schrijf geheel nieuwe teksten, maar ik kan ook je huidige teksten optimaliseren. Dit houdt in dat ik de teksten niet herschrijf maar ze aantrekkelijker maak voor web.

Webteksten laten schrijven door mij

Wanneer je webteksten laat schrijven door mij, begin ik graag met een afspraak. Zodat ik een goed beeld krijg van de organisatie en de tone-of-voice.
Samen kijken we welke webpagina’s geschreven of geoptimaliseerd moeten worden. Ik kan je ook adviseren over de indeling van de informatie op je website. Misschien moeten er pagina’s bij, of kan er informatie samengevoegd worden.

Bloggen

Bloggen is een uitstekende manier om regelmatig bezoekers naar je website te trekken, expertise uit te dragen en een band te creëren met volgers. Ik schrijf blogs met of zonder onderwerpredactie.

Neem je online ondernemen ook serieus? En wil je je bezoekers verleiden? Zorg dan voor goede VULLING van je website!

Ik wil Vulling!